Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

Diamond Star Facial

FB 2020 07 10 CosmicBeauty 241 2

Diamond Star Facial

Kom je voor het eerst naar Cosmic Beauty? Boek dan online of via mij de Cosmic Explorer Facial. In deze behandeling, maken we je klantenkaart aan, doen we een intake gesprek en bekijken we je huid goed via de skinscanner. Ik geef je een huidanalyse, we brengen samen in kaart wat jij en je huid nodig hebben en maken daar een op maat gemaakte behandeling voor. Uiteraard geef ik je ook advies voor thuis, vitamines en eventueel aanpassingen in je huidige eetpatroon mee.

Ben je al vaker bij me in de salon geweest? Super leuk, ik ben dan ook erg blij met jou als klant.

De wijziging in de namen van de behandelingen heb ik gedaan, 1 omdat ze passen bij “Cosmic” Beauty en 2 omdat ik merk dat jij en anderen soms moeite hebben met het kiezen van een behandeling als er een merk vermeld staat. Nu kun je dus nog maar kiezen uit 3 gezichtsbehandelingen, namelijk: Silver Moon Facial 60 min, Golden Sun Facial 75 min en Diamond Star Facial 90 min. Je kiest nu gewoon de behandelduur en prijs die jij wil betalen. In de door jou gekozen tijd, kies ik een behandelprogramma, merk en producten uit die ik het beste bij jouw behoeftes en huid vind passen.

Maar Nancy wat is dan de Diamond Star Facial?

In 90 min ga ik mijn best doen om jou en je huid mijn meest complete Zen ervaring te geven. Voorbeeld van een Diamond Star Facial (kan wijzigen i.v.m jouw unieke behoeftes)

Dubbele Reiniging – Enzym Scrub – BHA Peel + Handmassage – Dieptereiniging – Pincement massage – Uitgebreide Gezichtsmassage – Masker + Voetscrub en Voetmassage – Verzorging – Lichte Make-up en Ampull voor thuis.

Enthousiast geworden? Boek dan mijn Diamond Star Facial. Voor € 115,00

Productcategorieën

Instagram

2020 07 10 CosmicBeauty 124
De waardering van www.cosmic-beauty.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 22 reviews.