content image
This phantom sticky

Cosmic Beauty

Voor gezichtsbehandelingen, suikerontharen, pedicure, (bruids) make-up en meer.  

Voel je welkom bij Cosmic Beauty.

De huidverbeterende gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met het natuurlijke Italiaanse  luxe merk Dermophiologique en met het organic gecertificeerde vegan  Nederlandse merk Spa Salonnepro .

content image

Dermophisiologique

De natuurlijke cosmetica van Dermophisiologique, wordt volledig geproduceerd op basis van gepatenteerde technologieën en 100% natuurlijke ingrediënten.

Dit betekent dat de producten geen minerale oliën, parabenen, alcohol of petroleumderivaten bevatten.

Voor mij en voor Dermophisiologique is, het belangrijk de huid te verzorgen met producten die rechtstreeks uit de natuur komen. Er worden geen dierproeven toe gestaan en ze voegen geen allergie opwekkende parfums toe aan de cosmetica. Voor ieder wat wils bij Dermophioslogique, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Ik geef je graag advies en tips, hoe ook jij jouw huid in topconditie krijgt.

Ook kan ik samen met jou werken aan diverse huidproblemen, zoals Acne, hyperpigmentatie en last but not least mijn specialiteit Huidveroudering.  

Kortom, zo houd jij je huid in topconditie met verantwoorde gezonde cosmetica , zonder gebruik van botox en fillers! Meld je aan voor het, Beauty Skin Coach traject.

De organic gecertificeerde vegan producten van Spa Salonnepro, zijn dierproefvrij, parabenenvrij, sulfaatvrij en bevatten geen minerale oliën. De biopeeling behandeling van Spa Salonnepro, zorgt ervoor dat je huid van binnen naar buiten een boost krijgt.

Het zeewier, de algen en de chinese kruiden, nestelen zich in je huid, waardoor er een versnelde cyclus van de huid ontstaat. Een wapen voor jou in je strijd tegen acne, hyperpigmentatie of huidveroudering.

In mijn ideale wereld zou alle cosmetica, gezond en goed voor het milieu moeten zijn.
Bij mij in de salon, gaat het bij een gezichtsbehandeling voornamelijk om ontspanning, persoonlijke aandacht en huidverbetering.

Je kunt je behandeling gemakkelijk en snel boeken via deze website.

Plan dus zelf op een tijdstip dat jou uitkomt jouw “zen-moment” (behandeling) ook al wil je last-minute! Als je er niet uit komt, kun je altijd even mailen, appen of bellen.

Ga je binnenkort trouwen? Voor jouw bridal look, kun je bij ons terecht.

Cosmo Hairstyling voor het perfecte bruidskapsel en Cosmic Beauty voor mooie bruidsmake-up.

Wil jij graag stralen op jouw speciale dag?, dan stel ik graag samen met jou een mooie, natuurlijke look samen, waardoor jouw eigen beauty optimaal naar voren komt.