Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

Prijslijst

Gezichtsbehandelingen

Cosmic Explorer Facial (120 min)

Vanaf €75,00

Kom je voor het eerst naar Cosmic Beauty en wil je jezelf verwennen met, 1 van mijn heerlijke gezichtsbehandelingen? Boek dan online de Cosmic Explorer behandeling. Samen gaan we kijken wat jouw huid nodig heeft, wat jouw behoeftes zijn en welk merk het beste bij jouw wensen past. In mijn skinscanner bekijken we de conditie van je huid.

Silver Moon Facial (60 min)

75,00

“ Voorbeeld van een Silver Moon Facial” Net als jij is elke behandeling uniek bij Cosmic Beauty. Intake met huidanalyse – dubbele reiniging – penseelmassage – exfoliatie – dieptereiniging – pincementmassage – korte massage – masker (incl. handmassage) – afsluitende verzorging en lichte make-up

Golden Sun Facial (75min)

90,00

“ Voorbeeld van een Golden Sun Facial” Net als jij is elke behandeling uniek bij Cosmic Beauty. Intake met huidanalyse – reiniging – enzympeeling – dieptereiniging – pincementmassage – Bio Peeling – masker – afsluitende verzorging en lichte make-up

Diamond Star Facial (90 min)

105,00

“ Voorbeeld van een Diamond Star Facial” Net als jij is elke behandeling uniek bij Cosmic Beauty. Warm kompres om de voeten, Intake met huidanalyse – dubbele reiniging – lymfedrainage met drukpuntmassage – (dubbele) exfoliatie (incl. handmassage) – dieptereiniging – pincementmassage – masker (incl. voetscrub en massage) – afsluitende verzorging en lichte make-up

Natural Beauty Skin Coach Traject

Op aanvraag

Korting in combinatie met een Gezichtsbehandeling

Sugaren wenkbrauwen

12,40

Sugaren bovenlip

10,00

Sugaren bovenlip en kin

16,40

Sugaren hele gelaat (excl. Wenkbrauwen)

22,00

Henna + sugaren wenkbrauwen

31,60

Verven wimpers

12,50

Verven wimpers

12,50

Extra massage Rugmassage (20 min)

20,00

Bindweefsel massage gelaat (15 min)

17,50

Sugaren (met HEVI suikerpasta)

Wenkbrauwen

15,50

Bovenlip of kin

12,50

Bovenlip en kin

20,50

Gelaat (excl. Wenkbrauwen)

27,50

Onderbenen of armen

40,00

Bikinilijn of oksels

25,00

Gehele benen en bikinilijn

75,00

Rug of borstkas

40,00

Bindweefsel Behandelingen

Bindweefsel Comet (30 min)

39,50

Intake met huidanalyse – reiniging gelaat – bindweefselmassage decollete, nek en gelaat – serum en creme als afsluiting

Bindweefsel Planet (75 min)

100,00

Intake met huidanalyse – reiniging vd rug – fruitzuurbehandeling rug – bindweefseldmassage vd rug – reiniging gelaat – fruitzuurbehandeling gelaat – bindweefselmassage decollete, nek en gelaat – serum en creme als afsluiting.

Kuurverband Bindweefselmassage

Op aanvraag

Lichaamsbehandelingen

Celestial Body (30 min)

34,50

Start met een heerlijke exfoliatie van de rug. De scrub bevat korreltjes die opengaan en d.m.v. lichte fruitzuren de huid laten stralen en dode huidcellen laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. De afsluiting is met een massage (olie) op basis van pure ingrediënten.

Star Body (60 min)

77,50

Start met een heerlijke exfoliatie van het lichaam. De scrub bevat korreltjes die opengaan en d.m.v. lichte fruitzuren de huid laten stralen en dode huidcellen laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een heerlijk geurende algenpakking wordt in gemasseerd en als afsluiting ontvang je een massage met olie op natuurlijke basis.

Pedicure

Pedicure Nova (25 min)

31,50

Een quick fix voor je voeten. De nagels worden geknipt en gepolijst, de nagelriemen verzorgd, (kort) eelt en likdoorns verwijdert en een tinctuur voor mycosenagels en voetcrème aangebracht d.m.v. een minimassage

Super Nova Pedicure (45 min)

56,50

Even zen bij het onderdeel van ons lichaam dat vaak voor lief wordt genomen. Deze behandeling start met een warm kompres om de voeten. De nagels worden geknipt en gepolijst, de nagelriemen verzorgd en eelt en likdoorns verwijdert. Met een uitgebreide massage, een tinctuur voor mycosenagels en een afsluiter met voedende scrub en verzorgende olie loop jij straks weer op wolkjes.

Extra tijd Pedicure (10 min)

12,50

Mochten voorgaande pedicurebehandelingen niet voldoende tijd hebben om jou weer goed op weg te helpen, wordt deze module extra gerekend.

Lichaamsmassage

Mijn massage bestaat uit verschillende massagetechnieken, aangepast aan jouw behoeften. De massage wordt uitgevoerd met pure oliën.

30 minuten

37,50

60 minuten

70.00

Diverse Behandelingen

Verven Wimpers

15,00

Met zwart/blauwe verf voor een extra intense kleur

Henna Galactic Brows

39,50

Verven en stylen van de wenkbrauwen met BrowTycoon. Huid en wenkbrauwhaartjes perfect in model en geverfd. Incl. sugaring van de wenkbrauwen.

Coaguleren

24,95

Het verwijderen van 1 tot max. 3 bloedblaasjes, Spider naevi (vaatjes), pigmentvlekken en fibromen (steelwratjes). De plekjes worden verwijderd d.m.v. coagulatie. De behandeling vindt plaats op de huid, door gebruik te maken van warmte schroeien we die vervelende plekjes weg. Niet te boeken in combinatie met een gelaatsbehandeling als de plekjes zich in het gezicht bevinden. Houdt rekening met een genezingstijd van ongeveer 5 dagen, waarbij een goede wondverzorging essentieel is voor mooi herstel van de huid.

Manicure

Cosmic Hand (20 min)

27,50

De behandeling start met een verzorgend handbadje. De nagels worden gevijld, de nagelriemen verzorgd en de handen gemasseerd met een scrub welke verzorgende oliën bevat.

Galactic Hand (40 min)

47,50

De behandeling start met een verzorgend handbadje. De nagels worden gevijld, de nagelriemen verzorgd en de handen gemasseerd met een scrub welke verzorgende oliën bevat. Als afsluiting worden uw nagels gelakt met uw eigen meegebrachte Nailberry nagellak, of een nieuw potje aangeschaft bij COSMIC BEAUTY

Nailberry Nagellak (per potje)

20,50

Lakken Voeten of Handen

32,50

Basecoat, 2x laag Kleurlak, Topcoat (Kleurlak schaf je aan, zit in de prijs inbegrepen) Nailberry Nagellak vrij van 12 schadelijke stoffen, die reguliere nagellak wel bevat. Laat water en zuurstof door, daardoor zeer geschikt voor mycosenagels (schimmel). De nagellak droogt jouw nagelplaat niet uit, maar voed jouw nagels juist.

Visagie

Bruidsmake-up

150,00

Inclusief proefmake-up (60 min.) Make-up (60 min.) op de dag zelf met lifting ampul. Week voor de bruiloft sugaren wenkbrauwen.

Party Make-Up (25 min)

30,00

Perfect Party make-up. Ideaal voor een feestje, bruiloft, festival etc.

De waardering van www.cosmic-beauty.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.