Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

Abloom Slow Skincare

slowskincare hero 1000x 2

Abloom Slow Skincare

YOU CAN’T HURRY LOVE.. OR PERFECTION.
Abloom is biologisch, vegan en dierproefvrij, maar bovenal is Abloom Slow Skincare. Slow Skincare is een delicaat, ambachtelijk proces van 3 maanden waarin de hoogste kwaliteit, biologische, rauwe/onbewerkte ingrediënten worden omgezet in een krachtig extract. Het begint met een zorgvuldige selectie van bloemen, kruiden, algen en planten, die allemaal bekend staan om hun helende en verzorgende botanische effecten. De volgende stap? Koud persen! Drie keer. Gedurende deze tijd worden onze extracten nooit verhit tot boven de lichaamstemperatuur, waardoor alle natuurlijke kracht en potentie van de grondstoffen behouden blijft. Het is de enige manier om ervoor te zorgen dat elke laatste druppel van de magie van de natuur gevangen wordt.

Wat is er nog meer belangrijk?

ALLE PRODUCTEN ZIJN GEBASEERD OP ALOË VERA.
Het heeft geen zin om ingrediënten met een hoog potentieel in een basis van slechte kwaliteit te gebruiken. Bij Abloom sluiten Ze GEEN compromissen. Ze verpakken geen potentieel krachtige ingrediënten in de parabenen of oplossingen op waterbasis die je in goedkopere producten vindt. ze werken alleen met Aloë Vera als basis en vermijden het gebruik van vulstoffen en kunstmatige additieven.

STERK GECONCENTREERD (DUS HET WERKT ECHT).
Ze gebruiken altijd minstens twee keer (maar vaker tot 4 keer) de wetenschappelijk vereiste dosis, om het beste resultaat te krijgen. Je doet iets goed of je doet het helemaal niet.

BETERE INGREDIËNTEN VOOR BETERE RESULTATEN.
Ze sluiten geen compromissen bij Abloom. Daarom werken ze alleen met de allerbeste; rauwe voedselwaardige ingrediënten van de hoogste kwaliteit, biologisch geteeld of verantwoord in het wild geplukt in hun meest krachtige stadium.

MEER INGREDIËNTEN VOOR MEER VOORDELEN.
Veel merken zullen klinische feedback krijgen over één ingrediënt, en dan het absolute minimum in hun producten stoppen en proberen je wonderen te verkopen. Dat is geweldig als je een sprookje op je huid wilt zetten. Maar als je op zoek bent naar echte resultaten, heb je de juiste ingrediënten nodig om de juiste voordelen te krijgen.

Productcategorieën

Instagram

2020 07 10 CosmicBeauty 124
De waardering van www.cosmic-beauty.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 26 reviews.