Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

Menukaart

Ik ben bezig met een transformatie van mijn bedrijf, de gemaakte afspraken blijven zoals ze zijn. Per 14 augustus kun je alleen nog mijn nieuwe aanbod boeken. 5 pakketen om jou een volledig op maat gemaakt holistisch selfcare moment te geven. Van Top (gezicht) tot Teen (pedicure) en nog zoveel meer.

Beauty & Wellbeing Treatments

*Vernieuwd aanbod*
Cosmic Explorer Journey(120 min)

Vanaf €89,95

Kom je voor het eerst naar Cosmic Beauty en wil je jezelf verwennen met, 1 van mijn heerlijke behandelingen? Boek dan online de Cosmic Explorer behandeling. Samen gaan we kijken wat jij en jouw huid nodig hebben, wat jouw behoeftes zijn en welke behandelingen en aanpak het beste bij jouw wensen past. Samen gaan we jouw behoeftes in kaart brengen, door eerst in een magnesium voeten bad te stappen met een drankje erbij, praten we over het doel van je komst en wat ik voor je kan betekenen. We kunnen eventueel een kijkje nemen in mijn skinscanner, om de conditie van je huid te bekijken. Uitgebreide omschrijving van de behandeling kun je lezen op: www.cosmic-beauty.nl

Silver Moon (60 min)

89,95

“ Voorbeeld van een Silver Moon 60 min” Net als jij is elke behandeling uniek bij Cosmic Beauty. Intake met huidanalyse – dubbele reiniging – penseelmassage – exfoliatie – dieptereiniging – pincementmassage – korte massage – masker (incl. handmassage) – afsluitende verzorging en lichte make-up

Golden Sun (75min)

112,50

“ Voorbeeld van een Golden Sun Facial” Net als jij is elke behandeling uniek bij Cosmic Beauty. Intake met huidanalyse – reiniging – enzympeeling – dieptereiniging – pincementmassage – Bio Peeling – masker – afsluitende verzorging en lichte make-up

Diamond Star (90 min)

134,95

“ Voorbeeld van een Diamond Star Facial” Net als jij is elke behandeling uniek bij Cosmic Beauty. Warm kompres om de voeten, Intake met huidanalyse – dubbele reiniging – lymfedrainage met drukpuntmassage – (dubbele) exfoliatie (incl. handmassage) – dieptereiniging – pincementmassage – masker (incl. voetscrub en massage) – afsluitende verzorging en lichte make-up

Rhodium Ruby (120 min)

179,95

Eternal Aurora (180 min)

269,95

Hieronder mijn ``oude``aanbod

Hier kun je inspiratie opdoen, wat voor soort beauty onderdelen je kan kiezen in je vernieuwde behandeling, zoals hierboven beschreven.
Sugaren wenkbrauwen

15,95

Sugaren bovenlip of kin

10,80

Sugaren bovenlip en kin

17,50

Sugaren hele gelaat (excl. Wenkbrauwen)

23,40

Henna + sugaren wenkbrauwen

33,60

Verven wimpers

15,95

Extra massage Rugmassage (20 min)

22,50

Bindweefsel massage gelaat (15 min)

19,95

Bindweefsel Behandelingen

Bindweefsel Comet (30 min)

39,95

Intake met huidanalyse – reiniging gelaat – bindweefselmassage decollete, nek en gelaat – serum en creme als afsluiting

Bindweefsel Planet (75 min)

99,95

Intake met huidanalyse – reiniging vd rug – fruitzuurbehandeling rug – bindweefseldmassage vd rug – reiniging gelaat – fruitzuurbehandeling gelaat – bindweefselmassage decollete, nek en gelaat – serum en creme als afsluiting.

Kuurverband Bindweefselmassage

Op aanvraag

Lichaamsbehandelingen (Woman Only)

Celestial Body (30 min)

42,50

Start met een heerlijke exfoliatie van de rug. De scrub bevat korreltjes die opengaan en d.m.v. lichte fruitzuren de huid laten stralen en dode huidcellen laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. De afsluiting is met een massage (olie) op basis van pure ingrediënten.

Star Body (60 min)

82,50

Start met een heerlijke exfoliatie van het lichaam. De scrub bevat korreltjes die opengaan en d.m.v. lichte fruitzuren de huid laten stralen en dode huidcellen laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een heerlijk geurende algenpakking wordt in gemasseerd en als afsluiting ontvang je een massage met olie op natuurlijke basis.

Ontharing Sugaring

Wenkbrauwen Epileren

19,95

Modelleren van de wenkbrauwen doormiddel van HEVI Biologische Ecocert gecertificeerde Suikerwax. Zeer Huidvriendelijk.

Bovenlip of Kin

13,50

Ontharen bovenlip of kin, doormiddel van HEVI Biologische Ecocert gecertificeerde Suikerwax. Zeer Huidvriendelijk.

Bovenlip en Kin

22,00

Ontharen van de bovenlip en kin, doormiddel van HEVI Biologische Ecocert gecertificeerde Suikerwax. Zeer Huidvriendelijk.

Rug of Borstkas

42,50

Ontharen van de rug of borstkas, doormiddel van HEVI Biologische Ecocert gecertificeerde Suikerwax. Zeer Huidvriendelijk.

Bikinilijn (geen Brazilian) of Oksels

27,50

Ontharen van de bikinilijn of oksels, doormiddel van HEVI Biologische Ecocert gecertificeerde Suikerwax. Zeer Huidvriendelijk.

Hele benen en bikinilijn (geen brazilian)

92,50

Ontharen van de gehele benen + bikinilijn, doormiddel van HEVI Biologische Ecocert gecertificeerde Suikerwax. Zeer Huidvriendelijk.

Gelaat (excl. wenkbrauwen)

29,50

Ontharen van de kaak, bakkebaarden, bovenlip en kin, doormiddel van HEVI Biologische Ecocert gecertificeerde Suikerwax. Zeer Huidvriendelijk.

Onderbenen of armen

42,50

Ontharen van de onderbenen of onderarmen, doormiddel van HEVI Biologische Ecocert gecertificeerde Suikerwax. Zeer Huidvriendelijk.

Lichaamsbehandelingen (Woman Only)

Celestial Body (30 min)

42,50

Start met een heerlijke exfoliatie van de rug. De scrub bevat korreltjes die opengaan en d.m.v. lichte fruitzuren de huid laten stralen en dode huidcellen laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. De afsluiting is met een massage (olie) op basis van pure ingrediënten.

Star Body (60 min)

82,50

Start met een heerlijke exfoliatie van het lichaam. De scrub bevat korreltjes die opengaan en d.m.v. lichte fruitzuren de huid laten stralen en dode huidcellen laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een heerlijk geurende algenpakking wordt in gemasseerd en als afsluiting ontvang je een massage met olie op natuurlijke basis.

Pedicure

Ben je nieuw in de salon of ben je al langer dan 1 jaar niet meer geweest, kies dan de behandeling Nieuwe klant pedicure. er word een hoger tarief berekend, omdat het erg druk is in de salon en vaste klanten die regelmatig komen voorrang hebben, als je al langer dan een jaar niet geweest bent er vaak veel werk is aan de voeten. Bedankt voor je begrip.
Nieuwe Klant Pedicure (35 min)

69,95

Ben je nieuw bij mij in de salon of al 1 jaar niet geweest? Boek dan deze behandeling. Door mijn vaak overvolle agenda, is de eerste keer een hoger tarief. Een quick fix voor je voeten. De nagels worden geknipt en gepolijst, de nagelriemen verzorgd, (kort) eelt en likdoorns verwijdert en een tinctuur voor mycosenagels en voetcrème aangebracht d.m.v. een minimassage

Pedicure Nova (25 min)

40,00

Een quick fix voor je voeten. De nagels worden geknipt en gepolijst, de nagelriemen verzorgd, (kort) eelt en likdoorns verwijdert en een tinctuur voor mycosenagels en voetcrème aangebracht d.m.v. een minimassage

Super Nova Pedicure (45 min)

59,95

Even zen bij het onderdeel van ons lichaam dat vaak voor lief wordt genomen. Deze behandeling start met een warm kompres om de voeten. De nagels worden geknipt en gepolijst, de nagelriemen verzorgd en eelt en likdoorns verwijdert. Met een uitgebreide massage, een tinctuur voor mycosenagels en een afsluiter met voedende scrub en verzorgende olie loop jij straks weer op wolkjes.

Extra tijd Pedicure (10 min)

13,50

Mochten voorgaande pedicurebehandelingen niet voldoende tijd hebben om jou weer goed op weg te helpen, wordt deze module extra gerekend.

Lichaamsmassage (Woman Only)

Mijn massage bestaat uit verschillende massagetechnieken, aangepast aan jouw behoeften. De massage wordt uitgevoerd met pure oliën.

30 minuten

39,95

60 minuten

79,95

Diverse Behandelingen

Verven Wimpers

19,95

Met zwart/blauwe verf voor een extra intense kleur

Henna Galactic Brows

42,00

Verven en stylen van de wenkbrauwen met BrowTycoon. Huid en wenkbrauwhaartjes perfect in model en geverfd. Incl. sugaring van de wenkbrauwen.

Coaguleren

26,50

Het verwijderen van 1 tot max. 3 bloedblaasjes, Spider naevi (vaatjes), pigmentvlekken en fibromen (steelwratjes). De plekjes worden verwijderd d.m.v. coagulatie. De behandeling vindt plaats op de huid, door gebruik te maken van warmte schroeien we die vervelende plekjes weg. Niet te boeken in combinatie met een gelaatsbehandeling als de plekjes zich in het gezicht bevinden. Houdt rekening met een genezingstijd van ongeveer 5 dagen, waarbij een goede wondverzorging essentieel is voor mooi herstel van de huid.

Manicure

Cosmic Hand (20 min)

27,50

De behandeling start met een verzorgend handbadje. De nagels worden gevijld, de nagelriemen verzorgd en de handen gemasseerd met een scrub welke verzorgende oliën bevat.

Galactic Hand (40 min)

49,95

De behandeling start met een verzorgend handbadje. De nagels worden gevijld, de nagelriemen verzorgd en de handen gemasseerd met een scrub welke verzorgende oliën bevat. Als afsluiting worden uw nagels gelakt met uw eigen meegebrachte Nailberry nagellak, of een nieuw potje aangeschaft bij COSMIC BEAUTY

Nailberry Nagellak (per potje)

20,50

Lakken Voeten of Handen

35,00

Basecoat, 2x laag Kleurlak, Topcoat (Kleurlak schaf je aan, zit in de prijs inbegrepen) Nailberry Nagellak vrij van 12 schadelijke stoffen, die reguliere nagellak wel bevat. Laat water en zuurstof door, daardoor zeer geschikt voor mycosenagels (schimmel). De nagellak droogt jouw nagelplaat niet uit, maar voed jouw nagels juist.

Visagie

Bruidsmake-up

159,95

Inclusief proefmake-up (60 min.) Make-up (60 min.) op de dag zelf met lifting ampul. Week voor de bruiloft sugaren wenkbrauwen.

Party Make-Up (25 min)

33,25

Perfect Party make-up. Ideaal voor een feestje, bruiloft, festival etc.

De waardering van www.cosmic-beauty.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 25 reviews.