Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

dr.Green

E7785026 F022 4B3B 97B2 51976B277B4D

dr. Green

De geneeskrachtige werking van Aloë Vera gel.

Aloë Vera gel staat bekend om de ‘geneeskrachtige’ werking ervan. De gel zit in het blad van de Aloë Vera plant en wordt veel gebruikt als huid- en haarverzorging. Het heeft een verzorgende werking op huidklachten- en aandoeningen en draagt bij aan een sneller herstel en betere verzorging. Aloë Vera gel werkt ook goed bij continue en preventieve huidverzorging en je kunt het dus ook gebruiken als dag- en nachtcrème.

Ingrediënten Aloë Vera gel

  • Aloë Vera gel bevat ongeveer 300 bioactieve stoffen
  • De hoeveelheid werkzame stoffen in de Aloë Vera gel is afhankelijk van hoe de plant is gekweekt. Denk aan hoeveelheid zon, grondsoort en de voeding.
  • Aloë Vera gel bevat ontzettend veel enzymen, zminozuren, zouten, suikers, saponinen, vitaminen, mineralen en spoorelementen
  • Aloë Vera gel bevat een cocktail van stoffen die zo verder in de natuur niet voorkomen en niet chemisch nagebootst kunnen worden, ondanks talloze pogingen.
  • Aloë Vera gel bevat vitamine B12. Geen enkele andere plant bevat deze vitamine!
  • Acemannan is een belangrijk ingrediënt van Aloë Vera gel. Dit maakt het lichaam tot de puberteit zelf aan en moet daarna uit voeding worden opgenomen. Acemannan versterkt de afweer van alle lichaamscellen en killer-cells, ook in de huid;
  • Saponine is ook een belangrijk ingrediënt van Aloë Vera. Saponine is een natuurlijke zeepstof die een detox-effect heeft. Dit maakt de plant zelf aan om zich tegen bacteriën en schimmels te verweren.

 

Dé Aloë Vera kwekerij van Europa

dr.Green is het enige glastuinbouwbedrijf in Europa dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het kweken van Aloë vera. Zij maken de beste Aloë vera producten.

Productcategorieën

Instagram

2020 07 10 CosmicBeauty 124
De waardering van www.cosmic-beauty.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 26 reviews.