Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

  Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

Éminence

stonecrop

Éminence

De missie van Éminence Organic Skincare is het natuurlijke welzijn te verbeteren door buitengewone producten en een buitengewone service. De belofte is om geluk en een buitengewonde service te leveren door de gezondste en meest effectieve huidverzorgingsproducten te leveren, en de toekomst van onze planeet te beschermen door middel van groene werkwijzen.
Éminence Organic Skincare is een veelvuldig bekroonde productlijn. De regelmatige bekroning met awards geldt als bewijs van geweldige producten en leiderschap in de huidverzorgingsindustrie. In 2019 voor het 11e jaar verkozen tot beste Organische Skincare lijn onder Beauty Professionals. Beroemdheden over de hele wereld houden van Éminence Organic Skin Care, en velen hebben gezichtsbehandelingen ervaren en hoog gewaardeerd.
 • Sinds de start in 1958 gebruikt Éminence Organics duurzame landbouw en groene werkwijzen om natuurlijke, biologische en Biodynamic®-producten te produceren voor het leveren van de best mogelijke huidverzorgingsproducten.
 • Award-winnende, meest effectieve huidverzorging in de natuurlijke en organische huidverzorgings-industrie
 • Producten die vrij zijn van parabenen, dierlijke bijproducten, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaten, schadelijke kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve cosmetische chemicaliën.
 • De verse ingrediënten worden met de hand geplukt om producten te produceren die krachtige helende en verfraaiende eigenschappen bevatten. Veel van deze ingrediënten worden gecombineerd met puur water uit een thermisch warmwaterbron meer met mineralen en sporenelementen die nergens anders op aarde te vinden zijn.
 • De producten zijn handgemaakt zonder strenge verhittings- of hydrogeneringsprocessen die de voedingswaarde en potentie van natuurlijke ingrediënten kunnen beïnvloeden. Vitaminen worden gevangen in hun volledig natuurlijke verse basis, wat prachtige resultaten oplevert, aangezien echte zaden, pulp en schillen regeneratieve en helende krachten geven die alleen de natuur kan produceren.
 • Éminence Organic Skin Care is gecertificeerd door het B Lab om zonder winstoogmerk te voldoen aan de strenge normen van sociale en milieuprestaties, verantwoordelijkheid en transpantie
 • Lid van Organic Trade Association
 • Voortdurend op zoek naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen
 • Trots om wind- en zonne-energie te gebruiken bij het produceren van de producten
 • Voor elk verkocht product wordt een boom geplant
 • Met de Kids Foundation verzorgen ze gezonde maaltijden voor zieke kinderen.

Productcategorieën

Instagram

2020 07 10 CosmicBeauty 124
De waardering van www.cosmic-beauty.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 26 reviews.