Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

Esse Probiotic Skincare

6ADB7EB1 984B 4381 98FD 38E5E2942AAD

Esse Probiotic Skincare

Cosmic Beauty werkt, onder andere met het Zuid-Afrikaanse merk Esse Probiotic Skincare.
Een natuurlijke, biologische lijn die zich richt op de microflora van de huid (microbioom). Onderzoek heeft aangetoond dat de huid bestaat uit miljarden bacteriën. Deze bacteriën zitten diep in je huidstructuur en werken samen met je eigen huidcellen om de ingewikkelde chemie te waarborgen die zorgt voor een stralende huid. De bacteriën op je huid zijn dus net zo belangrijk als de bacteriën in je darmen.

Esse heeft daarom aan al haar producten probiotica en prebiotica toegevoegd. Esse bezaait de huid met goede bacteriën die de strijd aangaan met de slechte die huidveroudering veroorzaken. Daarnaast word de huid gevoed met prebiotica, het voedsel voor de goede bacteriën, om zo de huidflora weer gezond te krijgen. Vanzelfsprekend zijn de producten van Esse ook vrij van parabenen, petrochemicaliën, microplastics en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Door de hoogwaardige ingrediënten is het niet nodig om deze chemicaliën te verwerken in de gezichtsverzorgingsproducten. Ook fijn om te weten is dat Esse veganbiologisch gecertificeerddierproefvrij en fair trade is.

Om het resultaat van mijn behandelingen te optimaliseren is het mogelijk om de Esse producten, ook aan te schaffen voor thuis gebruik. Bij Cosmic Beauty kun je Esse online bestellen of afhalen in de salon. Esse heeft verschillende producten voor verschillende huidtypes. Ieder huidtype heeft immers haar specifieke behoefte.

Wanneer je de producten van Esse Probiotic Skincare nog niet eerder hebt gebruikt en niet zeker weet of deze zullen bevallen, is het mogelijk om een Trial Pack aan te schaffen. Hierin zijn verschillende miniaturen van producten uit dezelfde lijn samengevoegd. Wanneer je op Esse overstapt raden wij aan eerst 4 à 8 weken te starten met de Sensitive lijn om je huid te laten wennen aan de hoogwaardige ingrediënten van Esse. Daarna kan worden overgestapt op de andere producten. Voor een persoonlijk advies mag je me uiteraard altijd bellen of mailen.

Nancy jouw Esse Skin Coach

Productcategorieën

Instagram

2020 07 10 CosmicBeauty 124
De waardering van www.cosmic-beauty.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 26 reviews.