Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

Inika Organic Make-Up & Skincare

inika banner 3 01Jun17

Inika Organic Make-Up & Skincare

Biologische, 100% natuurlijke & 100% vegan, halal & cruelty free Make-up & skincare

INIKA is in 2006 ontstaan en is sindsdien op de markt gezet als een zeer betrouwbaar biologisch en vegan make-up merk.
INIKA is er trots op dat zij in die tijd een wereldwijd erkend en vertrouwd merk zijn geworden voor biologische en natuurlijke make-up. Sinds 2020 ook Skincare.

Geboren uit een behoefte om te ontgiften. Bewuste consumenten verwijderden al schadelijke chemicaliën uit hun huizen en voeding, en vervingen deze door gezonde, pure en natuurlijke alternatieven. Als het op make-up aankwam was er nog geen gezonde optie.

Een pionier in biologische make-up met gezonde ingrediënten die goed zijn voor mens en dier. Kwaliteit is het belangrijkste. Alle ingrediënten zijn ethisch verantwoord, natuurlijk en vervaardigd uit botanicals en mineralen.

INIKA is een Australisch merk, met AWARD winnende producten, geliefd door vrouwen en mannen van over de gehele wereld.

Het verschil van INIKA Organic Make-up & Skincare

De producten van Inika zijn gecertifieerd biologisch, 100% natuurlijk, op basis van mineralen, vegan, cruelty free en gifvrij!.
De filosofie van Inika is dat zij uitsluitend de meest prachtige, gezonde, high end make-up & skincare producten willen creëren voor een natuurlijke uitstraling. Beauty komt voort uit gezondheid, vind INIKA. Mooi zijn is meer dan alleen maar hoe je eruit ziet. Het is holistisch, van de voeding die je consumeert tot de zuurstof die je inademt.

Met INIKA, kun jij met veel zelfvertrouwen aan de dag beginnen, jezelf blijven, op je best zijn zonder enig compromis te moeten sluiten.
De boodschap mag duidelijk zijn, de belofte van Inika is simpel. Het gehele assortiment van Inika is gezond en veilig. Mooi is gezond!

INIKA IS 100% natuurlijk, net als jij

Zo zacht en zo uniek, INIKA Organic voelt licht en gewichtloos aan op je huid. Ontworpen om een gezonde huid te hydrateren en te voeden voor volledig vertrouwen. De geavanceerde botanische formules zijn vrij van synthetische chemicaliën en vrij van schade. De producten zijn gecertificeerd biologisch, veganistisch, halal en vrij van wreedheid voor extra gemoedsrust.

Maak kennis met de hero-ingrediënten.
Ze houden van natuurlijk voedende ingrediënten en dat geldt ook voor de groeiende stam INIKA Organic-fans. INIKA Organic maakt gebruik van de beste Australische botanicals en pure mineralen om make-up te produceren die voor je huid zorgt en uitstekend presteert. INIKA-ingrediënten voeden de huid op een kalmerende manier en zijn tegelijkertijd heilzaam.

Productcategorieën

Instagram

2020 07 10 CosmicBeauty 124
De waardering van www.cosmic-beauty.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 27 reviews.