Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

Silver Moon 60 minuten

FB 2020 07 10 CosmicBeauty 151

Silver Moon 60 minuten

Kom je voor het eerst naar Cosmic Beauty? Boek dan online of via mij de Cosmic Explorer. Tijdens deze behandeling, maken we je klantenkaart aan, doen we een intakegesprek en bekijken we jouw wensen. Ik maak een analyse, we brengen samen in kaart wat jij en je huid nodig hebben en maken daar een op maat gemaakte behandeling voor. Uiteraard geef ik je ook advies voor thuis, vitamines en eventueel aanpassingen in je huidige eetpatroon mee.

Ben je al vaker bij me in de salon geweest? Superleuk! Ik ben dan ook erg blij met jou als klant.

Je kan kiezen uit 5 behandelingen, namelijk: Silver Moon (60 min.), Golden Sun (75 min.), Diamond Star (90 min.), Rhodium Ruby (120 min.) en Eternal Aurora (180 min.). Je kiest zelf hoeveel tijd en geld jij over hebt voor jouw unieke selfcaremoment. In de door jou gekozen tijd, kiezen we, samen onder het genot van een drankje en een heerlijk magnesium voetenbad, een behandelprogramma en producten uit die het beste aansluiten bij jouw behoefte, huid en voeten.

Maar Nancy, wat is dan de Silver Moon behandeling?

In 60 minuten geef ik jouw een fysieke en geestelijke boost. Door mijn luisterend oor, invoelend vermogen, cosmic touch en expertise op het gebied van Beauty, kan ik een programma voor jou op maat maken. Een voorbeeld van een Silver Moon behandeling van 60 minuten (kan wijzigen i.v.m jouw unieke behoeftes):

1–> Unwinding:

Magnesium Voetenbad, een drankje en een intakegesprek.

2–> Beauty & Relax:

Kan bestaan uit één of meer onderdelen, zoals voet- en/of gezichtsverzorging en/ of een energetische massage (tijd en indeling in overleg).

3–> Back to Reality:

Glas Zero water met een healthy treat, aangevuld met een korte evaluatie, thuisadvies en het trekken van een inzichtkaart.

Enthousiast geworden?

Boek dan mijn Silver Moon 60 minuten voor € 89,95.

Productcategorieën

Instagram

2020 07 10 CosmicBeauty 124
De waardering van www.cosmic-beauty.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 27 reviews.