Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

  Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

Sol De Ibiza

Sol de ibiza

Sol De Ibiza

Alles klopt aan dit merk: zet 2 vrienden bij elkaar die graag zeezwemmen, voeg daar een dame aan toe met Australische roots die weet wat het verbrandingsgevaar van de zon is en natuurlijke zonnebrandcrème gebruikt. Heb een liefde voor de natuur onder water en boven water en dan heb je eigenlijk alle goede ingrediënten bij elkaar voor de start van een nieuw product. Pioniers met een plan: een plasticvrije verpakking kon natuurlijk niet uitblijven. Ik ben fan!

Sol de Ibiza biedt de zonbeschermingsoplossing voor mensen die zowel om hun lichaam als om hun planeet geven. Sol de Ibiza is effectief, veilig en gezond. Geen van de ingrediënten is schadelijk voor de zee of enig ander soort leven. De verpakking is een prachtige, plasticvrije aluminium pot, die je zelf onbeperkt kan hergebruiken, in je badkamerkastje met speltjes en elastiekjes, op kantoor met paperclips en in de garage met schroefjes of moertjes. En tenslotte is aluminium prima recyclebaar.

Team Sol de Ibiza is ook nog eens een team met een missie. Zij geven je de mogelijkheid om zelf te kunnen kiezen voor een zonnebrandmerk dat zich inzet voor het respect voor het ecosysteem. Daarom steunt Sol De Ibiza de stichting voor het behoud van Ibiza om de lokale omgeving te helpen beschermen. De gebruikte Aloe Vera wordt ook ingekocht bij Casita Verde. Dit is niet zo maar een plantage, dit is een pioniersproject op Ibiza dat een levensstijl zonder impact promoot. Team Sol de Ibiza doet dit vanuit de overtuiging dat het ertoe doet wat ze doen. Hun motto: wat je doet is belangrijk, BE the difference.

Sol de Ibiza: de eerste natuurlijke zonnebrandcrème in een plasticvrije verpakking! Niet alleen goed voor jou en het leven in de zee, maar ook goed voor de natuur. Sol de Ibiza is hiermee een echte pionier in de sector en dwingt hopelijk nog veel meer plasticvrije verpakkingen in de markt af.

Het is veilig en getest voor gebruik op een gevoelige huid. Het is waterbestendig gedurende 40 minuten. Geurvrij om overgevoeligheid of allergische reacties bij blootstelling aan de zon te voorkomen, ook daarom bijzonder geschikt voor kinderen. Vegan en dierproefvrij.

Sol De Ibiza is gemaakt om mensen van alle leeftijden te beschermen tegen zon, wind en vervuiling in elke omgeving.

Sol de Ibiza natuurlijke zonnebrandcrème productkenmerken

 • 100% veilig getest voor zelfs de meest gevoelige huid
 • Natuurlijk zonnefilter non-nano zinkoxide
 • Gecertificeerde natuurlijke en biologische ingrediënten
 • Met natuurlijke Aloë Vera van Ibiza
 • Geschikt voor gezicht en lichaam, kinderen en volwassenen
 • Waterbestendig tot 40 minuten, daarna opnieuw insmeren
 • Geen geurstoffen, conserveringsmiddelen of synthetische ingrediënten
 • Niet getest op dieren
 • Veilig voor de oceaan en het rif
 • Plasticvrije verpakking die voor hergebruik hergebruikt kan worden
 • 1% van de opbrengsten gaan naar het Ibiza-preservation-foundation

Productcategorieën

Instagram

2020 07 10 CosmicBeauty 124
De waardering van www.cosmic-beauty.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 26 reviews.