Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

Taoasis

Taoasis

Taoasis

Taoasis de specialist voor geuren en Aromatherapie

Begonnen als kleine uitgeverij

Toen in 1981 het eerste boek werd gepubliceerd door oprichter van het bedrijf en auteur Axel Meyer, was TAOASIS niets meer dan een visie. In de daaropvolgende jaren groeide de kleine uitgeverij snel en werd een gevestigde naam op het gebied van boeken over gezonde en vegetarische voeding.

Uit een persoonlijke hobby en interesse in geuren ontstond het eerst echte boek over aromatherapy “De kleine encyclopedie over geurstoffen”. Dit boek (11e oplage) is nu verkrijgbaar in grootformaat met veel beeldmateriaal.
Door de grote vraag naar de geuren die in het boek beschreven stonden, ontstond het idee om deze ook daadwerkelijk te produceren. Dit gebeurde ook, maar uitsluitend voor apotheken.

De kleine uitgeverij is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf met meer dan 12000 klanten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In Duitsland zijn de merken Taoasis, Meditao en Taomed alleen in de apotheek verkrijgbaar en Baldini voor detailhandel. In Nederland kunnen ze alle merken van Taoasis leveren.

De naam Taoasis

De naam TAOASIS is een combinatie van het Chinese TAO en het Arabische Oase en betekent vrij vertaald “Leven in harmonie met de natuur”. Feel The Spirit of Nature symboliseert de filosofie van TAOASIS.

Eerste parfum en interieurparfum met Demeter keurmerk wereldwijd 

Taoasis heeft als eerste een natuurlijk parfum met Demeter keurmerk ontwikkeld. De gehele parfumlijn is leverbaar in 7 heerlijke geuren (als zeer goed getest).

Productcategorieën

Instagram

2020 07 10 CosmicBeauty 124
De waardering van www.cosmic-beauty.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 26 reviews.